Broden

Project Info

Tegen het einde van de nacht,aan het begin van de ochtend, beginnen de broodbakkers aan uw dagelijks brood!
Van diverse soorten bloem zoals wit, bruin, volkoren, waldkorn en spelt worden de lekkerste soorten brood gemaakt.

Verschillende toevoegingen, die we hier niet allemaal verklappen, geven ieder brood zijn eigen specifieke smaak en onze vaardige bakkershanden zorgen voor een eigen uiterlijk.
Gist en vooral tijd geven het brood volume en malsheid.
Wist u overigens dat wij ook brood voor u bakken zonder gist?
Desem (een biologisch product) zorgt in dit geval voor werking en smaakontwikkeling.
Na enige tijd in de rijskast mag het brood de oven in voor een knapperige korst en een mooi kleurtje, even afkoelen en dan kan het de winkel in waar u kunt kiezen uit:

wit, bruin, tarwe, volkoren, waldkorn, casino, hoog, knip, heel, half, het is er allemaal!
Als het zogenaamde grootbrood de rijskast ingaat, hebben de bakkers tijd voor de rest van het assortiment zoals cadetten wit of bruin met en zonder zaad, harde broodjes, stokbroden, croissantjes, krentenbollen en niet te vergeten een van onze specialiteiten: de Friese pof!
Een reuze krentenbol gevuld met roomboterkaneelsuiker!

In de winter is er zelfs een variant met stoofpeer, die moet u echt eens proberen!

U ziet, er is keus genoeg, komt u eens naar onze winkel om uzelf te overtuigen van het vakmanschap van onze bakkers!

 

Description

Tegen het einde van de nacht,aan het begin van de ochtend, beginnen de broodbakkers aan uw dagelijks brood!
Van diverse soorten bloem zoals wit, bruin, volkoren, waldkorn en spelt worden de lekkerste soorten brood gemaakt.

Client:
Date:
20 November 2016
Location:
Category: